Egy szuper ajándék tőlünk Neked! – Töltsd le!

Mondd csak, szereted a fejtörőket? Bevallom, én nagyon szeretem. Jó dolog rájönni a megoldásokra, mindig örömmel tölt el, ha egy feladat nem tud kifogni rajtam. Legyen szó matematikai feladványról, különbségkeresésről, vagy bármilyen gondolkodni valóról. Most te is próbára teheted magad!

Olvass tovább, milyen meglepetés vár rád!

A Tüskés Kalandozások youtube csatornája elérte az ezer feliratkozót! Ez hatalmas öröm nekünk. Ezért szeretnénk megajándékozni téged egy szuper, ingyenes, letölthető ajándékkal. Ez pedig nem más, mint egy kisiskolásoknak készült foglalkoztató.

A Tüskés Kalandozások Foglalkoztató füzet számos fejtörést rejt magában. Találsz benne játékos matematikai feladatokat. Nem kell félned, nem unalmasak!
De nem csak számolni való van a foglalkoztatóban! Kipróbálhatod, milyen ügyesen bogozol ki egy gubancot. Sikerül-e rálelned a labirintus helyes útjára. Elég élesek-e a szemeid, hogy megtaláld az apró különbséget az egyformának tűnő rajzok között. Értelmetlen betűhalmazból alkothatsz szavakat. Próbára teheted a rajztudásod félbehagyott ábrák befejezésével. És nem utolsó sorban rengeteget színezhetsz is, hiszen ezért fekete-fehérek a rajzok, hogy te a saját kedved szerint kiszínezhesd.

Hogy ezt a nagyszerű Foglalkoztató füzetet megszerezd, nem kell mást tenned, csak letölteni és kinyomtatni.

Kattints ide, hogy igényelni tudd az ingyenes Tüskés Kalandozások Foglalkoztató füzetet:

http://mese.tuskeskalandozasok.hu/foglalkoztato-kisiskolasok-szamara/

Vélemény, hozzászólás?