Így rajzolj cuki vízilovat 9 egyszerű lépésben

Képzeld el, hogy vidáman fürdesz egy folyóban, közel a parthoz. hirtelen arra leszel figyelmes, hogy kicsit távolabb a vízből kezd kiemelkedni egy fura sziget. Nem földből van, az biztos, ez valami más lehet. A víz csak úgy bugyborékol körülötte. A folyó felett szálló kis madarak hamar észreveszik az új „leszállópályát” és már landolnak is rajta. Közben a sziget csak emelkedik.

Ez a látvány nem ritkaság Afrikában. Az ott élő gyerekek tudják: ilyenkor a legjobb gyorsan kimenni a vízből. Hogy miért? Mert az egyre emelkedő sziget valójában egy víziló háta. És ugyan a hatalmas tömegű állat békésnek tűnik, valójában nagyon veszélyes is tud lenni.

Igen ám, de akkor hogy figyeljük meg, ha le szeretnénk esetleg rajzolni?
Tudom, most mire gondolsz! Az jár a fejedben, hogy majd az állatkertben megnézed.

De van egy még jobb ötletünk: készítettünk neked egy videót, ahol mindössze kilenc lépésben megtanítunk, hogyan rajzolj le egy cuki, vidám vízilovat. A videó alatt mutatjuk is ezeket a lépéseket, olvass tovább!

Víziló rajzolás lépései:

Mutasd meg, mit rajzoltál!

Köszönjük a figyelmedet! Kíváncsiak vagyunk a véleményedre, írd meg hozzászólásként!
Az elkészült rajzodat is várjuk, küldd el a marcsi@tuskeskalandozasok.hu email címre!
A rajzra írd rá a keresztneved és hogy hány éves vagy.

Ha szeretnéd, hogy a rajzod megjelenjen a Tüskés Kalandozások weboldalán vagy Facebook oldalán, a rajzzal együtt kérjük, hogy küldd el egy mondatban szüleid beleegyező nyilatkozatát is, hogy engedélyezik.

Ha tetszett a videónk, nézd meg a többit is és rajzolj velünk!

Vélemény, hozzászólás?