Neked is lehet saját droidod: rajzold le R2D2-t!

Fénysebességgel száguldanak az űrhajók egyik galaxisból a másikba, a legkülönfélébb utasokkal a fedélzetükön. Vannak közöttük hatalmas szőrmókok, emberek és emberfélék, ilyen-olyan robotok. De talán az egyik legkedvesebb figura egy mindig csipogó, kerekeken guruló droid: R2D2.

Ha te is szereted a Star Wars filmeket, biztosan megpróbáltad már lerajzolni egyik-másik szereplőt, talán R2D2-t is. Ebben a videóban ehhez nyújtunk neked segítséget. Lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan rajzold le egyszerűen ezt a kis robotot.

Így rajzolj:

Az egyes lépéseknél állítsd meg a videót, amíg rajzolsz és ha kész vagy az adott résszel, akkor indítsd újra. Hogy könnyebb legyen követni, mindig pirossal jelöljük azokat a vonalakat, amelyeket meg kell húznod. Ígérjük, nagyon egyszerű lesz!

Olvasd tovább!

Ezek a rajzolás lépései:

  1. Első lépésként a robot törzsét rajzoljuk meg, majd a fej vonalát is meghúzzuk
  2. Ezután következik a jobb és bal oldali lába a talpakkal, kerekekkel együtt
  3. Meghúzzuk a törzs alját is egy vonallal és elkészül a hátsó, támasztó lába is, nehogy hanyatt essen
  4. Ezzel meg is van R2D2 körvonala, most a díszítés következik. Először a fejére rajzoljuk be a vonalakat, majd a törzsére is teszünk mindenféle gombot, csatlakozót.
  5. Ha ez kész, nincs más hátra, mint kiszínezni.

Ha tetszett a videónk, nézd meg a többit is és rajzolj velünk!

Köszönjük a figyelmedet! Kíváncsiak vagyunk a véleményedre, írd meg hozzászólásként!
Az elkészült rajzodat is várjuk, küldd el a marcsi@tuskeskalandozasok.hu email címre!
A rajzra írd rá a keresztneved és hogy hány éves vagy.

Ha szeretnéd, hogy a rajzod megjelenjen a Tüskés Kalandozások weboldalán vagy Facebook oldalán, a rajzzal együtt kérjük, hogy küldd el egy mondatban szüleid beleegyező nyilatkozatát is, hogy engedélyezik.

Vélemény, hozzászólás?