Foglalkoztatók karácsonyra – Töltsd le!

Közeledik a téli szünet a sulikban. Jön két hét, amikor egy picit félreteheted a tankönyveket, és jöhet a játék. Sajnos az időjárás nem igazán kedvez a szabadtéri mókázásnak, a legtöbbször ilyenkor beszorulunk a szobába.

Hogy a négy fal között se kelljen a kobakodat törni, hogy mit is csinálj, összeállítottunk neked egy foglalkoztató csomagot. Na nem kell megijedni ám! Ez nem olyan, mint a matek foglalkoztató. 🙂

Van benne színezni való, gubancolós játék és egy félbehagyott rajzos, amit neked kell befejezni. A bejegyzés alján megtalálod a letölthető fájlokat. Kérd meg a szüleidet, hogy segítsenek letölteni és kinyomtatni.

Ha van kedved, küldd el a kész, színes rajzodat a marcsi@tuskeskalandozasok.hu email címre, hogy mások is láthassák, te hogyan színezted ki a képeket.

Ha nincs ötleted, hogyan színezd ki a rajzokat, mi adunk egy tippet, nézd csak:

Ez a gubancolós játékunk. Kövesd a girbe-gurba vonalakat, hogy kiderítsd, melyik mesehősünk mit evett vacsorára! (Ne felejtsd el, a bejegyzés alján tudod letölteni a képet!)

És végül egy rajz, amit neked kell befejezni! Hogy segítsünk, az egyik felét megrajzoltuk a figuráknak. Neked annyi a dolgod, hogy a másik oldalát is próbálod ugyanúgy megrajzolni, hogy egy egész legyen. Ha kész vagy, akár ki is színezheted.

Innen tudod letölteni a fájlokat, hogy utána kinyomtasd:

Köszönjük a figyelmedet! Kíváncsiak vagyunk a véleményedre, írd meg hozzászólásként!

Ha van kedved még rajzolni, nézd meg a youtube-on a videóinkat és rajzolj velünk!

Ehhez a bejegyzéshez 2 bejegyzés érkezett

 1. Laura

  Nagyon ügyes aki ezt kitalálta ès kreativ !!

  1. Marcsi

   Kedves Laura!
   Örülünk, hogy tetszettek a foglalkoztató feladatok. Köszönjük az elismerő szavakat!
   Hamarosan újabb feladatokkal jelentkezünk, érdemes figyelni a blogbejegyzéseket és a Tüskés Kalandozások facebook csoportot. 🙂

Vélemény, hozzászólás?