Keresd a különbséget! – Markológép

Ismered az „itt a piros, hol a piros” elvén működő játékot, amivel ügyes kezű „piaci betyárok” csalták ki a hiszékeny emberek pénzét? A lényeg az volt, hogy három lefelé fordított pohárkát villámgyorsan csereberéltek úgy, hogy az egyik alatt volt egy golyó. A kísérletező kedvű játékosnak pedig a végén ki kellett találni, hogy melyik pohár alatt is van a golyóbis. Nagyon résen kellett lenni ahhoz, hogy meg tudja valaki mondani a helyes választ.

Most én is játékra invitállak, ahol szintén szükség lesz éles szemekre. Persze itt nem fogunk pénzben játszani. Annyi lesz a feladatod, hogy nézd meg alaposan a baloldali képet, aztán próbáld megállapítani, hogy a jobboldali kép miben tér el. Tíz különbséget kell találnod a két kép között, tíz „valamivel” kevesebb van a jobb oldalon.

Kattints a „Mutasd nagyban” feliratra, hogy jobban lásd a képet és minden apró részletét meg tudd figyelni!

Mutasd nagyban

Ha jobban szeretnéd papíron nézni, le is töltheted és utána ki tudod nyomtatni színesben is (ha van megfelelő nyomtatótok) vagy akár fekete-fehérben. Ha fekete-fehérben nyomtatod, akár ki is színezheted kedved szerint!

Felkészültél? Beélesítetted a szemeidet? Akkor hajrá!

Vélemény, hozzászólás?