Rajzold le a szavannák „felhőkarcolóját”!

Előfordult már veled, hogy a boltban nem értél el valamit, mert túl magasan volt? Én már bizony szökdécseltem egy polc előtt, hogy le tudjam venni, amit szeretnék. Ilyenkor mindig eszembe jut: „bezzeg ha még magasabb lennék…”.

Van egy állat, akinek ritkán lehetnek ilyen „gondolatai”, mert a természet igen csak nagyra „nyújtotta”. Ő pedig a zsiráf, a legmagasabb élőlény a világon. A hímek magassága majdnem eléri a hat métert! Ez több, mint némelyik egyszintes családi ház magassága.

Ha olyan állatkertben jársz (például Budapesten), ahol látható zsiráf, ne felejtsd el megnézni. Ha szerencséd van, és viszonylag közel jön a kerítéshez, te is megtapasztalhatod, mennyire fel kell nézni rá. Olyan, mint egy felhőkarcoló.

A méretei miatt nem éppen a legideálisabb modell, ha meg szeretnénk örökíteni. De segítünk neked és a mostani videónkban ezt a hatalmas állatot tanuljuk meg lerajzolni.

Olvasd tovább!

Lépésről lépésre mutatjuk, hogyan tudod a legegyszerűbben elkészíteni egy zsiráf rajzát. Nincs más dolgod, mint követni a videót. Így hát nincs más hátra: elő a papírral, ceruzával és alkotásra fel!

Mutasd meg, mit rajzoltál!

Köszönjük a figyelmedet! Kíváncsiak vagyunk a véleményedre, írd meg hozzászólásként!
Az elkészült rajzodat is várjuk, küldd el a marcsi@tuskeskalandozasok.hu email címre!
A rajzra írd rá a keresztneved és hogy hány éves vagy.

Ha szeretnéd, hogy a rajzod megjelenjen a Tüskés Kalandozások weboldalán vagy Facebook oldalán, a rajzzal együtt kérjük, hogy küldd el egy mondatban szüleid beleegyező nyilatkozatát is, hogy engedélyezik.

Ha tetszett a videónk, nézd meg a többit is és rajzolj velünk!

Vélemény, hozzászólás?